Kristine Lindhardt Coaching

HVEM STÅR BAG?

Mit navn er Kristine og jeg står bag Kristine Lindhardt Coaching. Min fornemmeste opgave som coach er at se hele dig. Se alle dine talenter. Få dig til at se lyset, når du ikke selv kan få øje på det.

Jeg vil være dit heppekor.

Jeg har selv haft både coaches og mentorer ind over min egen udvikling. Jeg stod ikke her i dag, hvis ikke jeg havde haft dem med på sidelinjen. Jovist jeg er selv coach, men jeg har også brug for støtte. Især når jeg hoppede ud i det, som jeg frygtede mest.
Vores udviklingspotentiale findes i det du frygter, og det er ikke altid vi formår at skubbe os selv ud over den kant. At være i komfortzonen er rart og trygt, men hvis du vil udvikle dig, så er det med at komme uden for den zone.

Jeg har fundet ud af, at noget af det allervigtigste for at lykkes med mine mål er, at være i de rette omgivelser.

Omgivelserne påvirker dig mere en du tror. Det er ikke altid vi er så heldige at have en kæreste eller en nær ven, som forstår de drømme vi har. De nære relationer vil gøre alt for at beskytte os. Derfor er det ikke sikkert, at de er med på den del af rejsen, som kræver at vi ser frygten i øjnene. Det nemmeste er jo at blive i sin tryghed.

Kristine Lindhardt Coaching

TRYGHED ER EN STOR VÆRDI FOR MIG

… Den er jeg vokset op med.

Hvorfor dog gøre noget andet, når det går fint?

Tryghed er stadig en kerneværdi for mig, men i dag definerer jeg den selv. For mig kan tryghed og udvikling godt gå hånd i hånd. Så længe jeg har mennesker i mine omgivelser som støtter mig.

Så kan jeg tage de skridt, der skal til for at nå mine mål.

”JEG UDSÆTTER LIGE KARRIEREN 10 ÅR”

Jeg har altid haft en ide om, at jeg skulle sætte min karriere på pause, mens børnene var små.
En overbevisning om at jeg ikke kunne være der for mine børn, hvis jeg havde travlt med at arbejde. Det blev til en begrænset overbevisning for mig, da den konstant gav mig dårlig samvittighed, lige så snart jeg tog beslutninger, der handlede om mig og min karriere.

Det er en af de største barrierer for mig og jeg har arbejdet med den MEGET! I dag dukker den lige op en gang imellem, men nu er jeg bevidst omkring den, og jeg ved det er min frygt for ikke at slå til, der spiller mit et puds.

Jeg vil være en rollemodel for mine børn. Lære mine børn, at de skal gå efter det de drømmer om. Det gør dig glad! Og jeg har stadig tid til mine børn. Det er trods alt en del af mig, så selvfølgelig prioriterer jeg at være sammen med dem.

Kristine Lindhardt Coaching

FRA AT HAVE ET JOB - TIL AT SKABE ET JOB

Jeg er gået fra at ”have” et job til nu at have ”taget” et job. Med det mener jeg, at før i tiden havde jeg et job for at opnå tryghed i en stabil indkomst. Jeg havde det fint i mit job, men det var ikke her jeg udlevede min passion. Jeg kunne mærke jeg skulle gøre en større forskel for andre.

I dag har jeg skabt mit eget job. Jeg har min virksomhed og jeg elsker mit arbejde.

Det har taget mig en del år at nå til det punkt, hvor jeg er nu. Gennem mentaltræning er jeg kommet langt i min personlige udvikling. Jeg kunne ikke have gjort det alene. Jeg har haft dygtige mennesker omkring mig. At turde se frygten i øjnene – det kræver mod og opbakning. Fra naturens side undgår vi frygten, men det er samtidig den, som gør os stærke og udvikler os som mennesker.

Kunne du godt tænke dig at lære at mærke efter? Sådan virkelig mærke dig selv helt ind i hjertet. Så vent ikke med at gøre noget i morgen. Tag handling allerede i dag. Vær modig. Gør noget for dig. Du er den vigtigste person i dit liv.

Tag et valg – forløs din indre POWER!

Kristine Lindhardt Coaching
www.kristinelindhardt.dk
Kristine Lindhardt Coaching
www.kristinelindhardt.dk
Kristine Lindhardt mail
Kristine Lindhardt Coaching
www.kristinelindhardt.dk
www.kristinelindhardt.dk
Kristine Lindhardt coaching logo

KRISTINE LINDHARDT COACHING

Kristine Lindhardt coaching logo
Navn:
E-mail:
Navn:
E-mail: