ERHVERVSCOACHING

COACHING TIL VIRKSOMHEDER

Er du leder, chef, arbejdsmiljørepræsentant eller HR-konsulent og søger hjælp til forebyggelse af stress blandt medarbejderne, så læs videre nedenfor.

Kontakt mig på 40512588 for at høre nærmere om forløb og priser.

HVORFOR VÆLGE MIG SOM DIN SPARRINGSPARTNER?

Kristine Lindhardt Coaching

Jeg er uddannet NLP Master Coach og specialiseret i stress og en lang række uddannelser indenfor adfærdspsykologi.

Jeg har hjulpet både kvinder og mænd til at håndtere stress. Både dem som føler sig enormt presset og dem der gerne vil forebygge stress.

Du behøver ikke at bekæmpe stress. Vi kan vende vores tanker om og begynde at se stress, som noget der kan hjælpe os.

Langvarig stress er ikke sundt, men den kortvarige stress kan vi rent faktisk bruge til at præstere med, når det virkelig gælder.

Som coach og sparringspartner hjælper jeg dig, som vil gøre en forskel for dine medarbejdere eller kollegaer. Du motiveres af at hjælpe andre, så de har det godt i deres arbejde. For så ved du nemlig også godt, at du får leveret de bedste resultater til virksomheden.

Jeg hjælper dig, som har brug for sparring til, hvordan vi får lige netop dine medarbejdere til at trives i et ofte presset arbejdsmiljø med mange opgaver og udfordringer.

Det kan også være du tidligere har været ramt af stress og gerne vil arbejde med dig selv, så du undgår en lignende situation.

Kristine Lindhardt Coaching
Kristine Lindhardt Coaching

DET ER DYRT AT LADE VÆRE...

Stress kan hurtig blive dyrt, uanset om der er tale om en sygemelding eller ej. En stresset medarbejder slider unødigt på kollegaerne, så de heller ikke arbejder effektivt.

Kommer det til en stressmelding, er det enormt dyrt. Så det kan virkelig godt svare sig at investere både tid og penge i forebyggelsen af stress.

Kontakt mig på 40512588. Så kan vi tage en ganske uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer med den psykologiske bæredygtighed i jeres virksomhed.

Kristine Lindhardt coaching logo

Kristine Lindhardt Coaching

Navigér rundt

Forside

Forløb 

Kontakt 

Bagom 

Kristine Lindhardt coaching logo